Solberg El-Service AS

Elbillading for bedrifter og næringsbygg

Stadig flere velger å kjøre elbil, også til jobben. Det er i dag et økende behov for ladeløsninger, for å kunne lade elbilen i løpet av arbeidsdagen – enten dette er på kontoret, byggeplassen eller i et næringsbygg. Under har vi samlet informasjon om elbillading for næring, for å hjelpe deg et stykke på vei.

Ladestasjoner til elbil, i en garasje

Ladeanlegg for borettslag, sameier og bedrifter

I dag utgjør elbiler, brukte som nye, 16 % av personbilmarkedet. Enten bedriften er liten eller stor, er det viktig å tilpasse seg etter utviklingen. Vi tilbyr ladeløsninger som er tilpasset alle typer biler og strømnett, og de passer like godt inn i et parkeringshus som ute på en parkeringsplass. 


to damer som smiler mens de lader elbil

Ladeanlegg til kjøpesenter, hotellnæring og bedrift

Det er viktig å ha gode parkeringsmuligheter for gjester og handlende kunder. Mange har gått over til elbil, og man bør tilby elbillading til de gjestene som trenger å lade mens de handler. 

Ved å installere ladeanlegg på hotell, kjøpesenter og større arbeidsplasser skaper det merverdi, da etterspørselen etter parkering med billading øker. 

Administrasjon av ladeanlegget for anleggseier

Er du anleggseier? Trenger borettslaget, sameiet eller bedriften hjelp til drift av ladeanlegg for elbil? Les mer om administrering av ladeanlegget under.

en ung dame som smiler og kjører elbil

Lad batteriene med Movel


Trenger ditt borettslag, sameie eller bedrift hjelp til drift av ladeanlegg for elbil? Movel er en uavhengig ladeoperatør som tilbyr skreddersydde ladeløsninger til fellesskapets unike behov og ønsker - så blir det mindre stress for styreleder. Og det blir ingen påslag på strømmen!


En far som lader elbilen sammen med datteren sin

Administrering av ladeanlegget med PlugPay


Er du anleggseier? Med PlugPay kan du senke skuldrene. De administrerer ladeanlegget for deg, slik at du får en bekymringsfri hverdag - i hvert fall når det kommer til elbilladingen.

Vi hjelper deg med elbillading til din bedrift

Er du usikker på hvilken ladeløsning som passer best til ditt behov? Snakk med våre dyktige elektrikere om elbillading for bedrifter og næringsbygg.